Fermentovaná ovesná kaše

Fermentovaná ovesná kaše

Fermentovaná ovesná kaše x

Nevím, jak vy, ale někdy mám lenivější rána a i když mám chuť na ovesnou kaši, nechce se mi nebo zkrátka nemám čas si ji uvařit. Jestli jste na tom podobně, budete tímto receptem, který jsem našla na Kitchenette.cz, naprosto nadšení, protože kaši si během pár sekund připravíte už večer.

Co vlastně budete potřebovat? Základem jsou vločky a vlažná voda, zbytek je na vás. Já si je dělám takto:

  • ovesné vločky
  • sušené ovoce
  • čerstvé ovoce
  • oříšky
  • skořice

Jak na to? 

  • Vločky zalejete vlažnou vodou, přikryjete talířkem a necháte fermentovat přes noc.
  • Já do vloček, na doporučení Kitchenette, přidala skořici a sušené ovoce a opravdu mi to takto moc chutnalo.
  • Ráno pak přimícháte oříšky, čerstvé ovoce a je to :-).

Pro více informací o fermentaci přikládáme odkaz přímo na autorčin blog.

Dobře jím x

Leave A Response

* Denotes Required Field